gevelrenovatie

Gevelrenovatie

gevelrenovatie

Als uw huis aan renovatie toe is, dan kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Ons bedrijf heeft een jarenlange ervaring op het gebied van gevelrenovatie. Dit kan gebeuren via sierpleister, of via spuitkurk. Beide manieren om uw gevel te renoveren zijn betrouwbaar. Wat u ook verkiest, het hangt een beetje van uw persoonlijke smaak af. Zowel sierpleister, als spuitkurk, bieden heel wat gezamenlijke voordelen. Sierpleister en spuitkurk zijn onder andere:

  • Gevelrenovatie is duurzaam: lange houdbaarheid en veilig
  • Gevelrenovatie is decoratief: een schitterend resultaat met prachtige uitstraling
  • Gevelrenovatie is waterwerend: geen vocht in huis via uw gevel
  • Gevelrenovatie is isolerend: warmte ontsnapt niet en geluidsisolerend

Onze gevelrenovatie kan uitgevoerd worden op alle gebouwen. Of dit nu gevelrenovatie voor een nieuwbouw woning is, of voor een huisje dat de leeftijd van 100 jaar bereikt heeft: het is allemaal mogelijk!

De gevelrenovaties worden in ons bedrijf altijd gerealiseerd door zeer bekwame vakmensen. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en dat is bij al onze werknemers niet anders. Elke medewerker heeft bepaalde opleidingen genoten, waardoor alle realisaties meer dan succesvol worden uitgevoerd. De renovatie van gevels is zo belangrijk, dat dit niet door zomaar iedereen uitgevoerd mag worden. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie of een volledig vrijblijvende en gratis prijsofferte!

Gevelrenovatie: sierpleister

gevelrenovatie

Zoals hierboven vermeld werd, zijn er meerdere mogelijkheden om uw gevel te renoveren. Onze gevelrenovatie biedt onder andere prachtige renovaties met sierpleister aan. Sierpleister wordt in de volksmond ook wel eens gevelpleister of crepi genoemd. Het is een zeer betrouwbare manier om uw gevels te renoveren. Tevens is sierpleister erg beschermend voor uw huis.

In ons portfolio kan u enkele realisaties bekijken. Tevens kunnen wij u meer uitleg geven omtrent deze manier van gevelrenovatie. Uiteraard bieden wij een bepaalde garantie bij de afwerking van gevelrenovatie met sierpleister.

Sierpleister is een vorm van decoratieve muurafwerking die in vele vormen uitgevoerd kan worden. Uiteraard heeft u inspraak in de uitvoering die u wenst. Om alle mogelijkheden te bekijken voor deze afwerking, doet u er goed aan om een afspraak te maken met onze gevelrenovatie.

Gevelrenovatie: spuitkurk

gevelrenovatie

De tweede manier om uw gevel te renoveren, is spuitkurk. Deze aparte techniek gebeurt met gespoten kurk. Het realiseert een bijzonder mooie uitstraling met moderne look. Gespoten kurk kan in de meest denkbare kleuren op uw gevel komen. Deze manier van gevelrenovatie, biedt de nodige bescherming aan uw gevels. De bescherming die via spuitkurk gerealiseerd wordt, is ideaal voor elke woning!

Ook in geval van gevelrenovatie met spuitkurk bieden wij u voldoende garantie. Wij willen dat u als klant tevreden bent en daar hoort garantie natuurlijk ook bij!

Gevelrenovatie: gratis prijsofferte

Indien u dit wenst, kan u steeds een gratis prijsofferte aanvragen, dewelke uiteraard volledig vrijblijvend is. Elk huis is anders en bevat andere afmetingen. Daarom heeft elk project zijn aparte eigenschappen en zijn aparte prijs. Vandaar dat u steeds een prijsofferte kan aanvragen. Wij proberen om u zo snel mogelijk te voorzien van alle gewenste informatie, maar ook van de gratis prijsofferte.

Preventieve Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is een tijdelijke oplossing. Na verloop van tijd zal je gevel terug vuil worden. Verleng de termijn door de gevel te impregneren met een waterafstotend middel. Dat biedt bescherming tegen mos- en algengroei, vochtophoping en kleurverlies. Enkel te doen wanneer de gevel nog in topconditie is.

Soorten Gevelrenovatie

Gevelbepleistering

Gevelbezetting met synthetische, waterdichte sierpleister (ook crepi genoemd) op basis van silikonenhars

Gevelisolatie

Plaatsen van gevelisolatie en afwerking met waterdichte crepi volgens de wettelijke vereisten voor isolatiepremies

Kaleien

Kaleien van gevels met silikonenharsgebonden kaleicoating

Gevelreiniging

Reinigen van gevels en buitenmuren volgens de wervelstraaltechniek Bestaande voegen herstellen, uitslijpen en hervoegen

Gevelrenovatie herstellingen

  • Betonrot herstellen
  • EPDM herstellingen aan platte daken en dakgoten
  • Gevels waterdicht maken door siloxaan impregnatie en aanbrengen elastische kitvoegen
  • Plaatsen of herstellen van blauwe hardsteen plinten, opkanten, dorpels, venstertabletten,…
  • Sidings
  • Herstellen en schilderen van hout- en ijzerwerk

Subsidies en premies gevelrenovatie

Voor het renoveren van je buitengevel kan je als particulier of bedrijf diverse premies aanvragen. Het bekendste voordeel is ongetwijfeld de renovatiepremie. Deze kan je aanvragen wanneer je woning ouder is dan 20 jaar en je voldoet aan de opgelegde voorwaarden wat betreft inkomsten en gebruikte technieken. Daarnaast bestaan er ook diverse premies voor het plaatsen van een nieuwe gevelbekleding met isolatie of het opvullen van de spouwmuren. Deze betalen grotendeels de prijs van je isolatie terug zodat zelfplaatsing vaak duurder uitkomt dan de werken uit te laten voeren.

Ten slotte kan je ook subsidies aanvragen voor het restaureren van oude gevels die beschermd en erkend zijn als erfgoed. Hiervoor moeten wel de correcte technieken en materialen gebruikt worden net zoals bij de opbouw van de oorspronkelijke gevel. Je doet er dan ook goed aan een specialist uit te kiezen die heel wat voorbeelden van restauratie kan voorleggen van gevelrenovatie.

Vraag hier eenvoudig en vrijblijvend uw offerte aan!

offerte